Biztonság

Valahol mindnyájan biztonságra vágyunk, bár szeretjük néha elhagyni a komfortzónát, de általában visszatérünk a megnyugtató ...

2023. július 19., Olvasási idő 3 perc
#zeppelin

Valahol mindnyájan biztonságra vágyunk, bár szeretjük néha elhagyni a komfortzónát, de általában visszatérünk a megnyugtató körülményeink közé. Törekszünk arra, hogy az élet minden területén védjük magunkat, a szeretteinket, értékeinket, a google fiókunkat, stb. Erről mindig a különböző műszaki eszközök jelszóváltása jut az eszembe. „ Adjon meg új jelszót”, de általában az X. próbálkozás sem sikerül, mert a mindent tudó technika nem tartja elég erősnek. „A M0 ∛ST8máR men%­_jetek a CsudÁbA” talán elég jó lesz.

De, ha hiszik, ha nem, bizonyos értékeinkhez van egy roppant egyszerű biztonsági megoldás is. Úgy hívják: Garanciajegy, amit minden Zeppelin órához megkapnak a partner kereskedőinktől.

Miért más ez kicsit például a Zeppelin óra esetében, mint egy műszaki cikknél? TV vásárlásakor is kapunk garanciajegyet, de TV-t a legritkább esetben szoktunk külföldön vásárolni. Órát viszont igen, sőt olyan külföldi webshopokból is, amelyek magyarul jelennek meg. Innentől kezdve oda a biztonság. Ugyanis garanciális problémák esetén kihez tudunk fordulni?  A külföldi webshopokból rendelt órák általában kitöltetlen garanciajeggyel érkeznek, így később nem tudjuk itthon érvényesíteni azt. Nem beszélve arról, hogy ezekben az esetekben nehézkes a kommunikáció, gyakran elérhetetlenek, a visszaküldés bonyolult.

Visszatérve a TV vásárlás példájára. Ha a készülék garanciális idejét meg akarjuk hosszabbítani, vásárolunk kiterjesztett garanciát. Az Óraműnél ehhez elég egy regisztráció és +1 év garanciát és egyéb kedvezményeket is kap a vásárló.

Mindent összevetve. Megbízható forrás, megbízható kereskedő, gyönyörű Zeppelin óránk biztonságban, és az életnek ez a szegmense máris biztonságosan gömbölyű.