A Nők inspirálnak

Évente, legalább egyszer virágokkal, ajándékokkal köszöntjük a Hölgyeket. Lehetne ezt többször is egy évben, mert valljuk be,...

2021. március 8., Olvasási idő 3 perc
#zeppelin #Nőnap #2021

Lehetne ezt többször is egy évben, mert valljuk be, a nők inspirálnak.  Mindennapi életünket, a művészeteket, a tudományos életet és még sorolhatnám. Ebben a tekintetben a Zeppelint nem érheti vád, hiszen több órakollekció is a Hölgyek előtt tiszteleg.

A követőink tudják milyen csodálattal fordulunk a technika egy különleges vívmánya, a Zeppelin léghajó felé és így adott ihletett egy Hölgy, aki elsőként utazta körül a világot léghajó fedélzetén. Egy amerikai sajtómágnás, aki a Graf Zeppelin szponzora is volt, megbízta a brit újságírót, Grace Marguerite Lethbridget, hogy léghajóval utazza körül a földet és tudósítson az útjáról. A Graf Zeppelin Friedrichshafen érintésével Tokióba, majd Los Angelesbe repült, végül vissza Lakehurstbe. A teljes utat 21 nap, 5 óra és 31 perc alatt tette meg. A befejező Friedrichshafen–Lakehurst és visszaúttal együtt összesen 49 618 km-t tett meg.

Úgy gondoljuk, hogy a Zeppelin új, exkluzív női kollekciója, a Grace Lady méltó tisztelgés egy különleges Hölgy előtt. Bátor és különleges tett volt ez 1929-ben egy Hölgytől.

A mai kor Hölgyeinek nem kell ilyen bátornak lenniük a Grace Lady ihlette kollekció valamelyik darabjának választásával, hiszen a kollekció amellett, hogy extravagáns, elegánsabb stílusokhoz és különleges alkalmakra is tökéletes. Annál is inkább, mert a Lady akár korának divatikonja is lehetne elegáns megjelenésével, stílusos öltözeteivel. Az biztos, hogy egyedi volt. A Ladyről leginkább angol nyelvű oldalakon olvashatunk, de az általa ihletett órákat a http://zeppelin-watch.hu/ oldalon megtekinthetik.

Ne feledkezzünk meg az élet kevésbé kockázatos, de annál élvezetesebb területeiről, a könnyed, kissé mondén életérzésről, a dolce vitáról. Erről is egy Hölgy jut eszünkbe, leginkább Anita Ekberg,na és persze a szökőkút. Ezt az olasz életérzést közvetíti a Zeppelin LZ120 Rome Lady órája. Elegáns és mégis könnyed.

A Zeppelin szereti és tiszteli a Hölgyeket, legyenek bátrak, könnyedek, szolidak, vagy kissé frivolak. Isten éltesse Önöket!